Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın ilgisiz havasına karşı deri topuklu bot, ayağı sıcak cirim. Bekâret bakımından da uygulamalı bir kullanımı olan deri gereç, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Gökçe yazın ve hamam mevsimlerde spor ayakkabı, topuklu sandalet, şık terlikler, bez ayakkabılar, babetler kabil seçenekler her ne derece ongun olsa da çorap botlar ve birbirinden şatır, üstelik yaratan aynı zamanda elegan modelleri yardımıyla kış modası da bunca canlandı!

Taba rengi giysi kombinleri her kesimden ve her tarzdan eşın kullandığı kombinler arasında konum almaktadır. Takkadak elden her sezon kullanılan renk olma özelliği ile de trend giyim parçaları beyninde durum almaktadır.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Parasız.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunduğu, alakalı markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Parasız.

Taba joker renklerden olduğu yürekin sadece vakit kaybetmeden her renkle harmoni sağlamaktadır. Ayrıca nitelik uyumu haleldar kombinlerdeki taba renk ayrıntıı dahi kombinin kurtarıcısı olur.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla şiddetli müşteri memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve itimatlı iş veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla ali müşteri kadın günlük deri ayakkabı memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve güvenilen ihtimam veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunmuş olduğu, ait markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Organizatör ve denetleyici kurumlar ile yargı yeri ve icra müdürlükleri kabil şahsi verilerinizi dileme etmeye yetkili müessese veya kuruluşlara ve bunların belirlediği kişilere,

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO Müft.

Kısa kamet topuklar hem konforlu hem bile şık bir seçim yaratmak isteyenler derunin uygundur. 3, 4 ve 5 cm topuk uzunluğu kısaca uzunluk olarak teşhismlanır. Stiletto olarak da malum kısa topuklular, vücudu şık gösterirken ali olanlara kıyasla henüz rahat bir yararlanma katkısızlar. Kadın kısa çizme modelleri alelumum düzençdürüst topuklu olarak tasarlanır.

Report this wiki page